Size bir telefon kadar yakınız
+90 242 424 82 91
Dil Seçin
tren

AMINO CALCIO

AMINO CALCIO

Organik maddesi bitkisel kökenli olup amino asitlerce zengin özel bir üründür.
Çok yıllık bitkilerde bitki özsuyu hareketi ile kullanılmaya başlanması uygundur.
Tek yıllık bitkilerde fide dikiminden itibaren veya 3-5 yapraklı dönemden itibaren güvenle kullanılabilir. Kalsiyum ve Mağnezyum’ u birbirleriyle bağ kurmadan bitkinin ihtiyacını karşılama imkanı verir. düzenli kullanıldığında özellikle tek yıllık sürekli bitkilerde (Domates; Biber; Hıyar; Kornişon; Patlıcan; Çilek…vb.) kullanıldığında bitkilerin daha uzun ömürlü olmasını sağlar. Fotosentez’ile üretilen besin maddelerinin meyvelere taşınımını sağlıyarak verim ve kalite artışı sağlar. Meyvelerin saklanma ve raf ömürlerini arttırır. Bitki sağlığı ürünleri, gübreler ve bitki gelişim düzenleyicileri ile karışım halinde güvenle kullanılır.

Garanti Edilen İçerik W/W
Organik Madde 20%
Toplam Azot (N) 8%
Organik Azot (N) 1%
Nitrat Azot’u (NO3-N) 7%
Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO) 8%
Serbest Aminoasitler 4%
Klor Oranı 0,12%
Ph Aralığı 3.4-5.4
Kullanım Alanı, Şekli, Zamanı ve Miktarı
Kullanım Alanı Şekli Miktarı Zamanı
Sebzeler (Domates
Biber, Marul, Patlıcan
Lahana ve Hıyar
Yapraktan 100-150 cc/100 lt su Dikimden 10 gün sonra başlayan
uygulamalar sezon sonuna kadar 20 günaralıklarla devam eder
Topraktan Damlama sulama ile
1-2kg/da
Dikimle başlayan uygulamalar hasat
sonuna kadar 15 gün aralıklarla uygulanır.
Meyve Ağaçları
Elma, armut, kiraz,
şeftali, nar, erik,
nektarin, zeytin
Yapraktan 100 cc /100 lt su Meyve tutumundan itibaren meyvelerin
olgunlaşma dönemine kadar devam eder.
Topraktan Damlama sulama ile
1 kg/da
Bitkilerin toprağa aşırılmasından hasat
sonuna kadar devam eder.
Narenciye Yapraktan 100-200 cc/100 lt su Meyve tutumundan itibaren meyvelerin
olgunlaşma dönemine kadar 15 gün
aralıklarla devam eder.
Topraktan Damlama Sulama ile
1,5 kd/da
Çiçek gözlerinin kabarmaya başlamasından
hasat başlangıcına kadar devam eder
Fındık Topraktan Damlama Sulama ile
30 cc/ağaç
Çiçek dönemi öncesi başlar. 10 gün
aralıklarla 5 uygulama yapılır.
Muz Yapraktan 100 cc/100 lt su Bahar hazırlığından sonra 10 gün
aralıklarla meyve tutumuna kadar
Topraktan Damlama sulama ile
1-2kg/da
Bahar hazırlığından hasada kadar her
sulamada
Bağ Yapraktan 100-150cc /100 lt su Yaprak oluşumundan alaca dönemine
kadar.
Topraktan Damlama sulama ile
500cc-1 kg/da
Yaprak oluşumundan hasat sonuna kadar.

İmalatçı firma tavsiyelerine uyularak kullanıldığında ürünün kalitesini garanti eder. Ancak hatalı kullanım ve karışımdan dolayı doğabilecek olumsuzluklar firmanın garantisi dışındadır. Hatalı kullanım ve depolama şartlarında kaynaklanabilecek sorunlar kullanıcının (toksitide, kalıntılar, etkili olmayış vs.) sorumluluğundadır.